Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργολαβικών εργαζομένων στα ΕΛΠΕ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργολαβικών εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια και το αίτημα τους να μπει τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία που δημιουργεί άνισες εργατικές συνθήκες και περικόπτει τα εργασιακά δικαιώματα των εργολαβικών εργαζομένων.

Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης από σήμερα, Πέμπτη 12 Απριλίου και για 48 επιπλέον ώρες, βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται, ζητώντας αξιοπρεπείς όρους και ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Πρόκειται για εργαζόμενους που εδώ και πολλά χρόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, υφίστανται τον εμπαιγμό από τους εργολάβους και τη διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Καλούμε την εργοδοσία, τους εργολάβους και την Κυβέρνηση να βάλουν ένα τέλος στην απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία, και να προχωρήσουν άμεσα στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους για αυξήσεις στα κατώτατα ημερομίσθια, τα επιδόματα γάμου και ανθυγιεινής εργασίας, βάρδιας και τις τριετίες τους.

 

 

Η  Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργολαβικών εργαζομένων στα ΕΛΠΕ | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.