Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τον αγώνα των έκτακτων αρχαιολόγων

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εκτάκτων αρχαιολόγων της χώρας και την προσπάθεια τους για επαναδιαπραγμάτευση της ισχύουσας σύμβασης τους.

Οι εργαζόμενοι στην προσπάθεια τους για την υπογραφή νέας σύμβασης βρίσκουν απέναντι τους τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τεχνικών Εταιριών (ΣΑΤΕ) και τη μόνιμη άρνηση του να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις.

Οι συλλογικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης των έκτακτων αρχαιολόγων είναι αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων και προς αυτή την κατεύθυνση η ΣΑΤΕ θα πρέπει να αναθεωρήσει άμεσα τη στάση της και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους εργαζόμενους.

 

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

 

 

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τον αγώνα των έκτακτων αρχαιολόγων | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.