Για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Μια εβδομάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και ο τραγικός απολογισμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μεγαλώνει, το ίδιο και η αγωνία εκείνων που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά στην οδύνη που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην ανείπωτη τραγωδία που βιώνει η χώρα μας. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες που αγωνιούν για τους ανθρώπους τους και τους δεκάδες τραυματίες. Παράλληλα, αναγνωρίζουμε τη μάχη που δόθηκε από όλους εκείνους που ήταν παρόντες με αυτοθυσία τις δύσκολες εκείνες ώρες.

Η στήριξη στους πληγέντες απαιτείται να είναι ουσιαστική και πολύπλευρη και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί η Πολιτεία, ενώ προσβλέπουμε στην ουσιαστική ανάληψη και απόδοση ευθυνών καθώς και στη λήψη μέτρων, προκείμενου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Το Ε.Κ.Θ. καλεί τα σωματεία της δύναμης του και τους εργαζόμενους να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες και να συνεισφέρουν με τον τρόπο που μπορούν στην ανακούφιση των συμπολιτών μας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.