ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-9-2012 ΣΤΙΣ 10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ

          Δεν έχει τέλος η «βαρβαρότητα» των Τροικανών και της κυβέρνησης, κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων, μετά και τις τελευταίες προκλητικές τους απαιτήσεις για ισοπεδωτικές παρεμβάσεις στα εργασιακά και στα ασφαλιστικά ζητήματα.
          Η πολιτική της εξαθλίωσης που οδηγεί σε αύξηση της ανεργίας, σε λουκέτα και συνθλίβει την ελληνική κοινωνία, συνεχίζεται με το νέο σκληρότερο πακέτο μέτρων και δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» σε μισθωτούς και συνταξιούχους.
          Τους προειδοποιούμε να μην υλοποιήσουν τα νοσηρά τους σχέδια, να μην κάνουν πράξη τις νέες ρυθμίσεις που προωθούν στους κατώτατους μισθούς και στα ημερομίσθια στον ιδιωτικό τομέα, τις μειώσεις των αποζημιώσεων, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει.
  
                              ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
               ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ & ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

         
          Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μαζί με όλους τους εργαζόμενους τη πόλης, τους συνταξιούχους και τους ανέργους ετοιμάζεται να δώσει δυναμική απάντηση στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
            
          ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ!
 
          
                
                                     H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ