Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΘ ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης

   Εκλέχτηκε σήμερα ομόφωνα από την Ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΘ, στη θέση του εκλιπόντος Ν. Γιαννόπουλου, ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

   Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΚΘ συνήλθε η Ολομέλεια της διοίκησης του, και με πρόταση της πλειοψηφούσας από το τελευταίο Συνέδριο του  παράταξης (ΠΑΣΚΕ) προτάθηκε για την θέση του Προέδρου ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

   Την πρόταση εκ μέρους της ΠΑΣΚΕ έκανε ο Κώστας Παγκαρλιώτας το αρχαιότερο μέλος της, εκλεγμένο στη Διοίκηση του ΕΚΘ.

   Τοποθετήθηκαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών παρατάξεων και σύμφωνα με την ψηφοφορία νέος πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ομόφωνα εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

   Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΘ αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης για την ομόφωνη εκλογή του, έκανε αναφορά στην πορεία του εκλιπόντος Προέδρου Νίκου Γιαννόπουλου και στην συνέχεια αναφέρθηκε  στην αρνητική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι σήμερα δηλώνοντας ότι ενωμένο το συνδικαλιστικό κίνημα μπορεί να αντιπαλέψει και να ανατρέψει την σημερινή αρνητική εικόνα.

 

Βιογραφικό Σημείωμα του νέου προέδρου του Ε.Κ.Θ

   Ο Παναγιώτης  Τσαραμπουλίδης γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1958 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ζει μέχρι σήμερα.

   Εργάζεται από το 1983 στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Διετέλεσε πρόεδρος Σωματείων ΕΛΤΑ. Αντιπρόεδρος, αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας ΕΛΤΑ (ΠΟΣΤ). Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ πόλης Θεσσαλονίκης και συντονιστής του Γραφείου Συνδικαλισμού.

   Για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Εταιρεία Θεάτρου Γ.Κ Φωτιάδης» καθώς επίσης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου.

   Είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και μέχρι την σημερινή εκλογή του στη θέση του προέδρου του Ε.Κ.Θ ήταν  μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του.


 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ