Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει το γεγονός  ότι άγνωστοι κατέστρεψαν με καυστικό υγρό το αυτοκίνητο εργαζομένης  στην καθαριότητα του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους που δραστήρια διεκδικούν τα δικαιώματά τους από τους εργολάβους που έχουν αναλάβει την καθαριότητα του συνόλου των δημόσιων φορέων.

    Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η θέση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του συνδικαλιστικού κινήματος ότι θα πρέπει να φύγουν οι εργολάβοι, αυτοί οι «νταβατζήδες» της εργατικής τάξης, τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, να υπάρξει σεβασμός στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

     Η διοίκηση του Ε.Κ.Θ απαιτεί τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων ώστε να μπει τέλος στις επιθέσεις τέτοιου είδους που μοναδικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.
Καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Σωματεία τους και να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στους εργολάβους που λυμαίνονται την εργασία και τον μόχθο τους.


                                                    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ