"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ"
ΟΛΟΙ στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, Τετάρτη 9 Απριλίου στις 10:30 μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

          Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει την αντίθεση της  στις μεθοδευμένες αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ και στα σχέδια του για ξεπούλημα του ΟΛΘ. Το ΤΑΙΠΕΔ αποφασίζει, εισαγάγει και στη συνέχεια ενημερώνει τη Βουλή για το μείζον θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ σαν να πρόκειται για το "τσιφλίκι "του, δημιουργώντας την απορία για το που είναι η Κυβέρνηση σε όλη αυτή την διαδικασία.
          Παράλληλα, είναι απορίας άξιον γιατί συνεχίζουν να εμμένουν στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ την ώρα που τα διαθέσιμα αποθεματικά του είναι άνω των 100 εκατ.ευρώ και η ετήσια κερδοφορία του αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Γιατί επιλέγουν να πωλήσουν το κερδοφόρο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενώ το ίδιο έχει τη δυνατότητα να  αυτοχρηματοδοτήσει τις επενδύσεις που χρειάζεται για να γίνει σύγχρονο και ανταγωνιστικό;
          Σημειώνουμε ότι η ολική παραχώρηση του Λιμανιού βρίσκει αντίθετους Δήμο, Περιφέρεια, φορείς και πολίτες της πόλης που βλέπουν ένα κερδοφόρο δημόσιο Λιμάνι να οδηγείται στο ξεπούλημα και να θυσιάζεται για το πρόσκαιρο κέρδος, χωρίς κανένα μελλοντικό χρηματοδοτικό όφελος.
          Το ΕΚΘ συστρατεύεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν. Ο αγώνας για το δημόσιο χαρακτήρα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Θ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, 10:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΘ.

     

                                                        H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ