Πανεργατικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας
Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, ώρα 6 μ.μ.
         
           Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους νέους της πόλης, ετοιμάζεται να δώσει δυναμική απάντηση στις παράλογες απαιτήσεις της κυβέρνησης και στους εκβιασμούς της Τρόικας, με το  Πανεργατικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012, στις 6μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.
          Όλοι μαζί, ζητάμε να σταματήσει ΤΩΡΑ το «σκληρό πόκερ» που παίζεται στις πλάτες των εργαζομένων, να μπει ένα τέλος στην ίδια αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική που βυθίζει στην ύφεση και στην εξαθλίωση εργαζόμενους, συνταξιούχους και νοικοκυριά.
          Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις αντιδράσεις μας, γιατί ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, γιατί οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται, οι ΤΙΜΕΣ και η ακρίβεια καλπάζουν ενώ οι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ το διασκεδάζουν!
          Σήμερα, επιβάλλεται η ενότητα όλων μας. Να βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους και να διαδηλώσουμε για την «αρπαγή» των κεκτημένων μας, ενάντια  στην οικονομική, εργασιακή και κοινωνική μας ισοπέδωση.

                            Όλοι μαζί στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας
                    Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 6μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου          
                                     
                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ