Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του ΕΚΘ , της ΓΣΕΕ και των Εργατικών Κέντρων της Β.Ελλάδας

    Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τα Προεδρεία των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία των εκπροσώπων της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Θ.
    Στη σύσκεψη των Προεδρείων αποτυπώθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Βόρεια Ελλάδα με την ανεργία να ξεπερνάει σε πολλές περιοχές ακόμη και το 40%, με τους απλήρωτους εργαζόμενους, την ανασφάλιστη εργασία και τα λουκέτα να αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα των νομών.
    Τα Συνδικάτα στη σύσκεψη καθόρισαν τον συντονισμό δράσης τους στο πλαίσιο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.
    Παράλληλα, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου οπού και θα παρουσιαστούν τα βασικά συμπεράσματα της Έκθεσης για την Ελληνική οικονομία και την απασχόληση 2014 ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

 
                                                          H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ