ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ ΜΕ ΤΟΝ Υ.ΜΑ-Θ
       
        Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου είχε σήμερα το πρωί η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο γραφείο του Υπουργού.
        Τα μέλη της διοίκησης του ευχήθηκαν καλή δύναμη και τον ενημέρωσαν για την εκτροχιασμένη κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η Θεσσαλονίκη, με την ανεξέλεγκτη αύξηση της ανεργίας, τη βίαιη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και την πλήρη αποβιομηχάνιση.
        Επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη για ανατροπή της διαμορφωθείσας κατάστασης, καθώς η κρίση στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, με τα λουκέτα στις μεγάλες βιομηχανίες, το κλείσιμο εκατοντάδων εργοστασίων, τον αφανισμό παραδοσιακών κλάδων (κλωστοϋφαντουργία, καπνοβιομηχανία, ), φτάνοντας στις σημερινές αδιέξοδες συνθήκες.
        Τέλος, η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ έκανε ιδιαίτερη μνεία για τους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, τονίζοντας την ανάγκη αποκατάστασης του κοινωνικού κράτους, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να μπει ένα τέλος στα σχέδια αποκρατικοποίησης των κερδοφόρων οργανισμών της ΕΥΑΘ και του Λιμανιού.
        
                        
                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ