Το ΕΚΘ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

          Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον Ο.ΑΣ.Θ και το αίτημα τους για άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, που πλησιάζουν τους δυο μήνες χωρίς να φαίνεται φως στο ορίζοντα.
          Γνωρίζοντας πως ο Ο.Α.Σ.Θ αποτελεί το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης και χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά μέσα από τις υπηρεσίες του, θεωρούμε αδιανόητη τη μη επίλυση του προβλήματος των οφειλών προς τον Οργανισμό και τα “σπασμένα” για άλλη μια φορά να καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι.
          Το ΕΚΘ στηρίζει τις κινητοποιήσεις που ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, οι 2.700 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ που όντας απλήρωτοι εδώ και δυο μήνες έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση και καλεί την κυβέρνηση με δεδομένο ότι το κράτος έχει συνέχεια να σεβαστεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις.
           Παράλληλα, ζητάμε να εξευρεθεί άμεσα λύση προκειμένου να μην παραλύσει η αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης γεγονός που θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία του συνόλου των εργαζομένων της πόλης.

                                                 
                                           Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 του Ε.Κ.Θ