Δελτίο Τύπου για θάνατο Λάμπρου Κανελλόπουλου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, πρώην υφυπουργού, πρώην προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και μέχρι πρότινος προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, Λάμπρου Κανελλόπουλου.

Το εργατικό κίνημα έχασε έναν σπουδαίο αγωνιστή, έναν μαχητή της εργασίας και των δικαιωμάτων.

Ο Λάμπρος Κανελλόπουλος υπήρξε πρόεδρος της ΓΣΕΕ (1989-1993) σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τους εργαζόμενους και τη χώρα. Παρά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του συνέχισε με αυταπάρνηση την ενασχόλησή του για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θέλησε να συμβάλει στα κοινά με διάφορους τρόπους και από διάφορες θέσεις με τελευταία αυτή του προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF.

Το Ε.Κ.Θ. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους και την οικογένειά του.

 

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ

Δελτίο Τύπου για θάνατο Λάμπρου Κανελλόπουλου | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.