ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ-

Θέμα: Εκδηλώσεις των Συνδικάτων ενόψει εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ,

Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στις 7/9/2019 ώρα 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

η πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση και τη λιτότητα, πρέπει να γίνει:

  • με πολιτικές που να έχουν στο επίκεντρο τους τον εργαζόμενο άνθρωπο
  • την αύξηση της πλήρους και σταθερής απασχόλησης και των εισοδημάτων
  • την ενίσχυση της προστασίας των εργατικών και κοινωνικόασφαλιστικών δικαιωμάτων

 

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής όλων των εργαζομένων στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων ενόψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

1. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.

2. Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:30.π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Ε.Κ.Θ. θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από τη ΓΣΕΕ και θα παρουσιαστούν στοιχεία για την ελληνική οικονομία, από τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Γιώργο Αργείτη. Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης

3. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών (Αγίου Δημητρίου 159 Α) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση  με θέμα " Εκπαίδευση και Απασχόληση: Βασικά μεγέθη και διαστάσεις μιας επωφελούς διασύνδεσης" όπου θα παρουσιαστούν βασικά συμπεράσματα έρευνας του ΚΑΝΕΠ- ΓΣΕΕ.

4. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

 

Δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019- Άγαλμα Βενιζέλου -18:00

 

Για τη  Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης                               Δημήτρης Μπρούσας

 

 

 

Κατηγορία: 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Προς τις Διοικήσεις των Σωματείων της Δύναμης του Ε.Κ.Θ- | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.