Το ΕΚΘ στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ

H αναστολή συμβάσεων 50 εργαζομένων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης έπειτα από απόφαση της διοίκησης της εταιρείας να κάνει χρήση της διάταξης για τις πληττόμενες εταιρείες λόγω του COVID-19, προκαλεί ερωτήματα και παράλληλα δημιουργεί ανασφάλεια στους εργαζομένους της.

Ο ΟΛΘ ΑΕ με την υψηλή κερδοφορία που και η ίδια η διοίκηση διαφημίζει, δεν μπορεί να αποτελεί μια από τις επιχειρήσεις που αποφάσισε να προχωρήσει σε  αναστολή εργασίας και να επιλέγει να επιδοτηθεί με δημόσιο χρήμα, αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα.

Το Ε.Κ.Θ. στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ και ζητά από τη διοίκηση του Οργανισμού να ανακαλέσει την αναστολή των συμβάσεων των εργαζομένων, βάζοντας τέλος στην αβεβαιότητα τους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Το ΕΚΘ στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΛΘ | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.