Το ΕΚΘ στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στο δίκτυο της τράπεζας "Πειραιώς"

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων στη Διεύθυνση Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων της τράπεζας Πειραιώς και στέκεται δίπλα τους στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν, σε ένα περιβάλλον ανασφάλειας και αβεβαιότητας που δημιουργούν τα αρνητικά σενάρια που επεξεργάζεται η τράπεζα και αφορούν  το μέλλον τους. Παράλληλα, μαζί με τους εργαζόμενους στέλνει  ξεκάθαρο μήνυμα προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να μην προχωρήσει σε απόσχιση, απόλυση και μεταβολή των όρων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Οι πρακτικές της επιλεκτικής απόσχισης και μεταφοράς εργαζομένων σε άλλη εταιρεία είναι ανεπίτρεπτες και δεν θα περάσουν. Στις  προκλήσεις της διοίκησης της Τράπεζας για απολύσεις και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων όλοι μαζί απαντάμε με αγώνα, ζητώντας να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, οι Συλλογικές Συμβάσεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη Διεύθυνση Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων της τράπεζας Πειραιώς για τη διασφάλιση της εργασίας τους και της τραπεζοϋπαλληλικής τους ιδιότητας μας βρίσκει συμπαραστάτες.

 

Όλοι μαζί απαντάμε στις αντεργατικές προκλήσεις και δυναμώνουμε τη φωνή μας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Το ΕΚΘ στηρίζει την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στο δίκτυο της τράπεζας "Πειραιώς" | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.