Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των σχολικών καθαριστριών

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στηρίζει τις σχολικές καθαρίστριες που προχωρούν σε 48ωρη απεργία στις 6 & 7 Φεβρουαρίου, διεκδικώντας τις θέσεις εργασία τους, αξιοπρεπείς μισθούς και την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του ζητάει από τις σχολικές καθαρίστριες να βάλουν πλάτη λόγω... εποχικής γρίπης,  την ίδια ώρα που εκείνο επιλέγει να γυρίζει την πλάτη του στις εργαζόμενες που εδώ και μήνες περιμένουν να γίνουν δεκτές από τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας, προκειμένου να θέσουν τα προβλήματα του κλάδου τους.

Οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολικών κτιρίων που καθημερινά δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα προκειμένου οι σχολικές αίθουσες να είναι καθαρές και έτοιμες να υποδεχθούν τα παιδιά και τους καθηγητές στα σχολεία, είναι αδιανόητο να εισπράττουν την αβεβαιότητα και την απλήρωτη εργασία.

Στηρίζουμε τον αγώνα τους για ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

 

 

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τις κινητοποιήσεις των σχολικών καθαριστριών | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.