Το ΕΚΘ στηρίζει των αγώνα των σιδηροδρομικών

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ. στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους στο σιδηρόδρομο και τον αγώνα που δίνουν απέναντι στην απαράδεκτη τακτική της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προχωρήσει στην απόλυση 75  εργαζομένων, εξειδικευμένων τεχνιτών, οι οποίοι εργάζονταν τρία χρόνια στην εταιρεία.

Στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αυτές οι ενέργειες υπονομεύουν την προσπάθεια όλων μας να σταθεί η χώρα όρθια. Τακτικές που γεννούν ανεργία και  αβεβαιότητα θα μας βρουν απέναντι.

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος και των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο και καλεί την Κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Μεταφορών να παρέμβουν άμεσα, ώστε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πάρει πίσω τις απολύσεις.

Η Διοίκηση του ΕΚΘ

Το ΕΚΘ στηρίζει των αγώνα των σιδηροδρομικών | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.