Το ΕΚΘ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης τιμά τις γυναίκες του σήμερα και δεν ξεχνά τον ιστορικό ρόλο τους, στους συνδικαλιστικούς και εργατικούς αγώνες, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς.

 Οι αγώνες αυτών των γυναικών συνεχίζουν να εμπνέουν όλες τις γυναίκες του σήμερα, καθώς και το σύνολο των εργαζομένων.

Το Ε.Κ.Θ. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, και στηρίζει την κοινή δράση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον πλανήτη, θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα για τα χτυπήματα που δέχονται μέσα από τους πολλαπλούς τους ρόλους.

Η προώθηση της ισότητας και η διεκδίκηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων παραμένουν σημαντικά αιτήματα σε πολλές περιοχές του κόσμου, την ώρα που οι εργαζόμενες γυναίκες μέσα από έναν καθημερινό αγώνα έρχονται αντιμέτωπες με την κοινωνική εκμετάλλευση, τις μικρότερες αμοιβές, με ευέλικτες μορφές εργασίας, με το φόβο του εκφοβισμού   και της απόλυσης αν αναπτύξουν φωνή και συνδικαλιστική δράση, αν κάνουν οικογένεια ή ακόμα και αν διεκδικήσουν μια    εξέλιξη   στο εργασιακό τους περιβάλλον.

 

Στηρίζουμε τον αγώνα τους και τις κινητοποιήσεις τους για

* Κοινωνική Δικαιοσύνη και

* Ισότητα των Φύλων στην πράξη.

 

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΕΚΘ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.