Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου

Ολιγομελής αντιπροσωπεία του ΕΚΘ κατέθεσε στεφάνι στον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης , τιμώντας την Εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου ενάντια στη δικτατορία.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για τα εργασιακά, λόγω της πανδημίας.«Ευελπιστούμε ότι το αύριο θα έχει καλύτερα μηνύματα για όλους μας και στα εργασιακά και στην κοινωνική μας ζωή. Ο αγώνας και το μήνυμα που περνάει μέσα από το Πολυτεχνείο συνεχίζεται στο διηνεκές, συνεχίζουμε όλα τα χρόνια να παίρνουμε την έμπνευση από τους αγώνες του παρελθόντος για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε.

Τον πρόεδρο του ΕΚΘ συνόδευαν ο ταμίας του ΕΚΘ Παναγιώτης Παγώνης και ο πρόεδρος του παραρτήματος ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

 

(Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ)

 

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.