Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΘ ο Χάρης Κυπριανίδης

Μετά την παραίτηση του επί εννέα χρόνια προέδρου του ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης, εκλέχθηκε χθες 17/12 από την Ολομέλεια της Διοίκησης του ΕΚΘ, νέος πρόεδρος ο Χάρης Κυπριανίδης.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΚΘ συνήλθε η Ολομέλεια της Διοίκησης του, και μετά από πρόταση της πλειοψηφούσας από το τελευταίο Συνέδριο παράταξης (ΠΑΣΚΕ),  που ήταν και η μοναδική για την θέση του Προέδρου εκλέχθηκε ο Χάρης Κυπριανίδης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δύσκολή περίοδο της οικονομικής κρίσης, των μνημονίων και της λιτότητας που ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα, δίνοντας το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πολλούς και μεγάλους αγώνες  και "καταφέρνοντας να είμαστε παρόντες σε όποιο πρόβλημα χρειάστηκε, από εκείνο του ενός εργαζόμενου, αλλά και ολόκληρων επιχειρήσεων και κλάδων εργαζομένων". 

Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΘ αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης για την εκλογή του, έκανε αναφορά στην πορεία των εννέα χρόνων που χάραξε ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, αλλά και στην εργασιακή κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε αντικατάσταση του Χάρη Κυπριανίδη από τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα, εκλέχθηκε ο Σιδέρης Κωνσταντινίδης, ενώ τη θέση του στην Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκε ο Μάριος Τσελώνης.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΘ ο Χάρης Κυπριανίδης | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.