Tα Συνδικάτα προετοιμάζονται για την 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, στις 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010

• Σύσκεψη των Σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Θ την Τετάρτη 17 Φλεβάρη
Εν όψει της 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2010 και για την καλύτερη προετοιμασία της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει αύριο Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2010 και ώρα 6 μ.μ. σύσκεψη με τις διοικήσεις όλων των Σωματείων της δύναμης του.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ «Αβραάμ Μπεναρόγια» και σ’ αυτή θα συζητήσουμε το διεκδικητικό πλαίσιο και την οργάνωση της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης ώστε να μη λείψει κανένας εργαζόμενος απ’ αυτή.

• Σύσκεψη ΓΣΕΕ με τις Διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 19 Φλεβάρη
Σύσκεψη με τις διοικήσεις όλων των Εργατικών Κέντρων των πόλεων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη η ΓΣΕΕ, εν ’ όψει της Γενικής Απεργίας στις 24/2/2010.

Η σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και Γραμματείς των Εργατικών Κέντρων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32) και στόχος της είναι να συζητηθούν το διεκδικητικό πλαίσιο και ο καλύτερος συντονισμός της Απεργίας στις 24 Φεβρουαρίου 2010.


 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ