Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΕΚΘ – Συλλαλητήριο ΔΕΘ 10/9/2016

Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με νέα σκληρά και επώδυνα μέτρα που θα δώσουν τη χαριστική βολή στα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει και θα εντείνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση και την ανεργία. Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι συνεχίζουν τον αγώνα τους ζητώντας να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο, το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2016 στις 18:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών δράσεων εν όψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

1. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ.

2. Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00., στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αβραάμ Μπεναρόγια" του Ε.Κ.Θ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

3. Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου.

4. Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

 

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να βάλουμε τέλος

  • στις αυταπάτες
  • στα πειράματα
  • στην ανεργία
  • στη φτωχοποίηση

 

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.