Ομιλίες - Χαιρετισμοί

ΨΗΦΙΣΜΑ - Απεργιακή συγκέντρωση- Πρωτομαγιά 2021

Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα απεργίας και όχι αργίας! Είναι ημέρα τιμής των εργαζομένων και των κοινωνιών για την εξέγερση των εργατών του Σικάγου, η οποία αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες στιγμές διεκδίκησης των εργαζόμενων για κοινωνική και οικονομική προκοπή. Στη σημερινή συγκέντρωση και απεργιακή κινητοποίηση τιμούμε τους νεκρούς εργάτες και τους αγώνες τους, και

 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α -Απεργιακή συγκέντρωση Τετάρτη, 2/10/2019

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Απόσυρση των διατάξεων του Αναπτυξιακού Πολυνομοσχεδίου που περιορίζουν την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και νομιμοποιούν τον κρατικό και τον εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων με κυρίαρχα το δικαίωμα συλλογικής οργάνωσης, το δικαίωμα ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα απεργίας. 

Ομιλία Ταμία ΕΚΘ, Παναγιώτη Παγώνη, στην 24ωρη απεργία 2/10/2019 ενάντια στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές και συνδικαλιστικές αλλαγές.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Άνεργοι Συνταξιούχοι, Νέες και Νέοι…

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να ορθώσουμε ανάχωμα, για να φωνάξουμε για τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας και για να μην τους αφήσουμε να “αρπάξουν” στο όνομα της “ρύθμισης των εργασιακών σχέσεων” και φυσικά του “καλού μας”, ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις μας.

Ομιλία, Οργανωτικού Γραμματέα ΕΚΘ Χάρη Κυπριανίδη στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ 2019 -7/9/2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Άνεργοι Συνταξιούχοι, Νέες και Νέοι…

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, στα εγκαίνια της 84η Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να δηλώσουμε το «παρών» στους αγώνες που συνεχίζονται και να καταθέσουμε την αντίθεση μας στις πολιτικές, που μας κάνουν να φωνάζουμε το βασικό σύνθημα του σημερινού συλλαλητηρίου, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
 

Είμαστε εδώ σήμερα για να φωνάξουμε από τη  Θεσσαλονίκη

Αγώνας για Ζωή και όχι Επιβίωση.

Είμαστε εδώ γιατί ζητάμε:

Ομιλία Οργανωτικού Γραμματέα ΕΚΘ, Χάρη Κυπριανίδη Συγκέντρωση Πρωτομαγιάς 2019

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέες και νέοι...

 

Σήμερα τιμούμε μια μεγάλη ημέρα. Μια ημέρα αγώνων, αιματοβαμμένων.

Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής στους νεκρούς αγωνιστές, που θυσιάστηκαν για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Ψήφισμα Συλλαλητηρίου ΔΕΘ - Σάββατο 8.9.2018

Oι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαμε στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο.

Απεργούμε, Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε:

Ομιλία Προέδρου ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ 2018 8/9/2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Νέες και Νέοι....

 

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, για να δώσουμε από τη Θεσσαλονίκη τον δικό μας αγώνα απέναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα που είναι τεράστια.

Να δώσουμε από εδώ, από την καρδιά της πόλης, τη δική μας ηχηρή απάντηση για να μπει ένα τέλος στις πολιτικές εξαθλίωσης που συνεχίζονται με μια ανελέητη επίθεση στις ζωές μας.

Ομιλία Ε.Κ.Θ.- Επιμελητής της μόνιμης έκθεσης του Ιστορικού Αρχείου του Ε.Κ.Θ, Νίκος Μαρατζίδης

Aγαπητοί προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι, συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Στη σημερινή μας εκδήλωση τιμούμε, φέρνουμε στο νου μας καλύτερα, τους αγώνες των εργαζομένων και των συνδικάτων τους, για το δικαίωμα στην εργασία, και την κοινωνική ασφάλιση, σε μία εποχή που αποτελούσαν ζήτημα διεκδικήσεων και όχι κατοχυρωμένο δικαίωμα…

Ομιλία, Ταμία ΕΚΘ,Π.Παγώνη- Απεργιακή Συγκέντρωση -Πρωτομαγιά 2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

1η Μάη 2018 και συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, για να τιμήσουμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος. Όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας. Όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία, την Ειρήνη, και τα Εργασιακά Δικαιώματα μας.

Σελίδες

Ομιλίες - Χαιρετισμοί | Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σφάλμα

Μήνυμα σφάλματος

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined στην xmlsitemap_node_create_link() (γραμμή 194 του /var/www/vhosts/ekth.gr/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.