Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, για μια ακόμη φορά, καταγγέλλει την ωμή-φασιστικού τύπου- βία και τον ωμό αυταρχισμό της αστυνομίας σε βάρος χιλιάδων εργαζομένων και διαδηλωτών κατ΄εντολή της κυβέρνησης.
         Η αλόγιστη χρήση χημικών που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε θάλαμο αερίων και η αστυνομική επίθεση κατά των διαδηλωτών δεν δικαιολογείται από πουθενά και ως μοναδικό στόχο είχε να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να απομακρύνει τους διαδηλωτές από το Σύνταγμα.
        Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες προαποφασισμένων επεισοδίων ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και την αστυνομία που φαίνεται πως έχουν μοιράσει τους ρόλους στο έργο κατασυκοφάντησης και υπονόμευσης των αιτημάτων και των αγώνων των εργαζομένων.
          Η διοίκηση του Ε.Κ.Θ καταδικάζει και καταγγέλλει τη βία απ΄όπου και αν προέρχεται και καλεί την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βάλουν τέλος σε τέτοιου είδους πρακτικές που απειλούν άμεσα τη δημοκρατία και την κοινωνία.


                                                  Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ