Ανακοίνωση για τη φετινή ΔΕΘ- Σεπτέμβριος 2022

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

α) Στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32, τηλ. 2310-252910-11, 2310-252935), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας των εργατικών κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

β) Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή, στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN  (Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου- Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311- 240400) θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

γ) Στις 10 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

Συνάδελφοι, οι παραπάνω παρεμβάσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτό η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και κυρίως στις 10 Σεπτεμβρίου κατά την πραγματοποίηση του Αγωνιστικού Συλλαλητηρίου πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και να αγωνιστούμε ενάντια στην ακρίβεια, για ΣΣΕ, για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους με ίσα δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις και παροχές, για ελεύθερη συνδικαλιστική δράση με σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ιδιαίτερα οι οργανώσεις με έδρα την Θεσσαλονίκη και τα εργατικά κέντρα τον όμορων νομών πρέπει να έχουν μαζική συμμετοχή.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας