Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας (ÖGB), ο πρόεδρος και στελέχη της διοίκησης ΕΚΘ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας (ÖGB), ο πρόεδρος και στελέχη της διοίκησης ΕΚΘ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρης Κυπριανίδης, στελέχη της Διοίκησης του ΕΚΘ και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας (ÖGB) και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, Πέτρο Λεκάκη.

Ο κ. Ζέρβας μίλησε στα μέλη της αυστριακής αποστολής για την ιστορία αλλά και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι η πόλη κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που διαμόρφωσαν για τους εργαζόμενους η πανδημική και η ενεργειακή κρίση, ενώ ο κ. Ζέρβας έκανε ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Απευθυνόμενος προς τα μέλη της Ομοσπονδίας Εργατών Αυστρίας που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η Θεσσαλονίκη κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης εντός κι εκτός Ελλάδας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις σε νευραλγικούς τομείς, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης μίλησε για τη στενή σχέση του ΕΚΘ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και συνολικά την πόλη, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στο Γραφείο Εργασίας που λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

(Φωτογραφία από thessaloniki.gr)