Τετράωρες Στάσεις Εργασίας αποφάσισε να κηρύξει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις και οργανισμούς που εντάσσονται στον κατάλογο της εργασιακής εφεδρείας.
          Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/9/2011) με πρωτοβουλία του Ε.Κ.Θ και την συμμετοχή εκπροσώπων εργαζομένων από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων που απειλούνται με εργασιακή εφεδρεία, η διοίκηση του Ε.Κ.Θ αποφάσισε να κηρύξει 4ωρη Στάση Εργασίας αύριο Πέμπτη 22/9/2011 από τις 11.00 π.μ μέχρι το τέλος της βάρδιας και συγκέντρωση ώρα 11.00 π.μ μπροστά στον ΟΣΕ και 4ωρη Στάση Εργασίας  τη Δευτέρα 26/9/2011 τις ίδιες ώρες και συγκέντρωση ώρα 11.00 π.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου.
          Με την απόφασή της αυτή η διοίκηση του Ε.Κ.Θ εκφράζει το ομόφωνο αίτημα των φορέων να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της κυβέρνησης για την εργασιακή εφεδρεία που αποτελεί προθάλαμο για την ανεργία και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις στρατιές των ανέργων και το χάσμα της κοινωνικής συνοχής.
          Η διοίκηση του Ε.Κ.Θ καλεί τους εργαζόμενους στους παραπάνω φορείς να συμμετέχουν καθολικά στις στάσεις εργασίας και στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Καλεί και όσους εργαζόμενους έχουν τη δυνατότητα να συμπαρασταθούν συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις ώστε όλοι μαζί να αντιπαλέψουμε τα αυθαίρετα και αντικοινωνικά μέτρα.

                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ