Δικαστική δικαίωση για τους απολυμένους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ  Χαλκιδικής

          Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία το δικαστήριο κρίνοντας αντισυνταγματική την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου6/28.02.2012, διέταξε την επαναπρόσληψη των 5 απολυμένων εργαζομένων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.
          Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση η οποία επιβεβαιώνοντας την αντισυνταγματικότητα της παραπάνω Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου βάζει «φρένο» στις άδικες και αντεργατικές αποφάσεις της εργοδοσίας του ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής, η οποία τον περασμένο Απρίλιο και λίγο πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, προχώρησε σε 6 αδικαιολόγητες απολύσεις προσωπικού, στηριζόμενη, και επικαλούμενη την ανωτέρω πράξη.
          Η Διοίκηση του ΕΚΘ με τη στάση της, στήριξε και στηρίζει τους εργαζόμενους στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και τονίζει πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους μέχρι την τελική δικαίωση τους. Όσο για την ανωτέρω απόφαση, αποδεικνύει ότι ο νομικός πολιτισμός στη χώρα μας και το σύνταγμα εξακολουθούν να υπηρετούν τον εργαζόμενο πολίτη όταν η δικαιοσύνη παραμένει ανεξάρτητη. 
                
                                H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ