Το ΕΚΘ και οι εργαζόμενοι κοντά στους ανέργους
         
          Την καθιερωμένη «Βραδιά των ανέργων» πραγματοποίησε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμβάλλει να περάσουν κάπως καλύτερα τις γιορτινές αυτές μέρες οικογένειες μακροχρόνια ανέργων.
           Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που και φέτος ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΕΚΘ Νίκου Γιαννόπουλου, η διοίκηση του ΕΚΘ αντάλλαξε ευχές με τις οικογένειες των ανέργων ευχόμενη η νέα χρονιά να τους βρει με σταθερή και πλήρη δουλειά και μοίρασε σε περισσότερες από 200 οικογένειες μακροχρόνια ανέργων που είχαν υποδείξει τα Σωματεία του, δωροεπιταγές,  τρόφιμα και ποτά.
           Η εκδήλωση αυτή που έχει καθιερωθεί ως θεσμός δεν έχει ως στόχο να λύσει το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας και της επιβίωσης των ανέργων που φέτος με πρόσχημα και την οικονομική κρίση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Απλά αποβλέπει στο να ευαισθητοποιήσει και άλλους φορείς για ανάλογες εκδηλώσεις αλληλεγγύης που θα προσφέρουν λίγη χαρά σε ανθρώπους που τόσο την έχουν ανάγκη.
          Τα χρήματα και τα είδη που το ΕΚΘ διέθεσε σε ανέργους συγκεντρώθηκαν από προσφορές των Σωματείων της δύναμης του ΕΚΘ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των εργαζομένων, αλλά και επιχειρήσεων και πολυκαταστημάτων της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία στο κάλεσμα της διοίκησης του ΕΚΘ.

Κοντά στους εργαζόμενους

που έχουν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα βρεθούν μέλη του Προεδρείου και της διοίκησης του ΕΚΘ για να ανταλλάξουν ευχές και να κόψουν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Πιο συγκεκριμένα:
• Στις 9 μ.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα
• Στις 10 μ.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη
• Στις 10:30 μ.μ. στο ΤΙΤΑΝ

                                                 
                                           Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 του Ε.Κ.Θ