Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η προκαθορισμένη συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κας Λούκα Κατσέλη, με τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και Σωματεία εργαζομένων.

      Νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο του Ε.Κ.Θ αποτρέποντας έτσι την πραγματοποίηση της συνάντησης.

      Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Υπουργός θα συναντούσε τη διοίκηση του Ε.Κ.Θ και εκπροσώπους κλαδικών και επιχειρησιακών Σωματείων για να συζητήσει τα θέματα που μαστίζουν τη Θεσσαλονίκη όπως η αποβιομηχάνιση, η ανεργία, οι αλλαγές συμβάσεων, η εκ περιτροπής εργασία και οι απολύσεις που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα στους χώρους δουλειάς.

      Το γεγονός κατήγγειλε η διοίκηση του Ε.Κ.Θ τονίζοντας ότι τέτοιου είδους τακτικές εμποδίζουν τους εργαζόμενους και τα Σωματεία να συζητήσουν με την αρμόδια Υπουργό, στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και δεν βοηθούν στην μαζικοποίηση και την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος ώστε να αποκρούσει την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι.

                                                    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ