Στα «συρτάρια» της ΕΕΤΑΑ τα δεδουλευμένα των εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» – Απλήρωτοι και το Πάσχα

          Τα χρήματα για τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», υπάρχουν αλλά δεν έφτασαν στους δικαιούχους και τις οικογένειες τους όπως ισχυρίζεται η ΕΕΤΑΑ.

          Οι 6 μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι, συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά αρνούμενοι να προδώσουν τον Κοινωνικό Χαρακτήρα των μοναδικών προνομιακών υπηρεσιών που τόσο έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποι μας, ειδικά τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε.
           Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι πως ενώ τα χρήματα για την πληρωμή των εργαζομένων υπάρχουν γιατί να συνεχίζεται αυτή η άδικη και απάνθρωπη τακτική εις βάρος των ίδιων και των οικογενειών τους, ειδικά ενόψει Πάσχα;
           Ο Πρωθυπουργός τα γνωρίζει αυτά ή έπειτα από λίγα χρόνια θα μας πει ότι δεν προλάβαινε να ασχοληθεί με το Κοινωνικό Πρόσωπο του κράτους;
          Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» δεν υποκύπτουν στις αντεργατικές τακτικές των κυβερνώντων. Αρνούνται τον απειλητικό δρόμο που ΔΝΤ και κυβέρνηση έχουν χαράξει και που τους οδηγεί στην ανεργία. Θα συνεχίσουν να μάχονται για τα δεδουλευμένα τους, για το δικαίωμα στην εργασία αλλά και για την αξιοπρέπεια τους.                                
                 
                                        H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ