ΕΚΘ & ΕΛΒΟ – Παρασκευή 24/1/2014
Στις 10π.μ. συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη
Στις 11π.μ. Πορεία διαμαρτυρίας 
Στις 12 συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ

       Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 εκδικάζεται η αίτηση του ελληνικού δημοσίου για να τεθεί η ΕΛΒΟ στην ειδική εκκαθάριση του άρθρου 14Α του νόμου 3429/2005 και οι εργαζόμενοι θα ασκήσουν παρέμβαση στο δικαστήριο προκειμένου να απορριφθεί η αίτηση του ελληνικού δημοσίου.

      Αναφορικά με τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι έχοντας στο πλευρό τους τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 στις παρακάτω δράσεις:

•    Στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και την ίδια ώρα μέλη της Διοίκησης του ΕΚΘ και του Σωματείου των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη για να του εκθέσουν τις θέσεις τους.


•    Στις 11:00π.. θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη  το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

•    Στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ "Αβραάμ Μπεναρόγια" (Αριστοτέλους 32, ισόγειο)  το ΕΚΘ από κοινού με το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΛΒΟ, παρουσία όλων των εργαζομένων, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τις αποφάσεις και κινήσεις που προγραμματίζουν σε μια περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της μεγαλύτερης παραγωγικής βιομηχανίας της Βόρειας Ελλάδας.
    
    

                                                                    H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ