Εργαζόμενοι στην Coca Cola θα μοιράσουν το Σάββατο 9-11-2013, στις 11το πρωί "Κόκκινες Κάρτες" , μπροστά από το Carrefour Μακεδονία στην Πυλαία

 

    Οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την επαναπρόσληψη των 33 απολυμένων συναδέλφων τους από το τμήμα διανομής καθώς και την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.  

    Οι προσπάθειες της εταιρείας "COCA COLA 3E" να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, με τις αγωγές που κατέθεσε εναντίον μελών του Σωματείου αλλά και μελών της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών πέφτουν στο κενό.

   Δεν φοβόμαστε και δεν σωπαίνουμε! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε να βγάζουμε "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" στην Coca Cola και στις αποφάσεις της που δημιουργούν ανεργία, λουκέτα και εργασιακή ερήμωση της Θεσσαλονίκης.

   Οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Θεσσαλονίκης με τη συμπαράσταση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης αύριο, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στις 11 το πρωί, μπροστά στο Carrefour Μακεδονία (περιοχή Πυλαία) θα μοιράσουν "Κόκκινες Κάρτες" στους καταναλωτές και θα τους ενημερώσουν για τις αντεργατικές τακτικές της επιχείρησης και τα δραματικά αποτελέσματα που δημιουργούν.

                                   "Κόκκινη Κάρτα" στην Coca Cola
                                         Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Ώρα 11:00

                            μπροστά στo Carrefour Μακεδονία στην Πυλαία

         

                                                                    H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ