Εκδήλωση με θέμα: «Το Εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα της Θεσσαλονίκης, η ιστορική φυσιογνωμία του», την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στις 19:30 στο Ε.Κ.Θ
         
          Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου) τα εγκαίνια της έκθεσης  «Το Εργατικό – Συνδικαλιστικό Κίνημα της Θεσσαλονίκης» μέσα από το Ιστορικό Αρχείο του Ε.Κ.Θ και των Σωματείων του.
          Την Έκθεση εγκαινίασαν ο Πρόεδρος της Διοίκησης του Ε.Κ.Θ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν η Αναπληρώτρια Γραμματέας του Ε.Κ.Θ και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μέλη της Διοίκησης του Ε.Κ.Θ και των Σωματείων του, ο αντιδήμαρχος εκπαίδευσης Αντώνης Καρούμπης, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  εργαζόμενοι και δημότες της πόλης.
           Στα πλαίσια της Έκθεσης, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.30, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΙΘ (Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης), εκδήλωση με θέμα: «Το Εργατικό & Συνδικαλιστικό Κίνημα της Θεσσαλονίκης, η ιστορική φυσιογνωμία του»  με ομιλητές τους Γ. Αναστασιάδη (Καθηγητή Α.Π.Θ.) και τον Ν.Μαρατζίδη (αν. καθηγητή ΠΑ.ΜΑΚ.)
         Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι 4 Νοεμβρίου 2012.                              
                                      
                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ