Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί και συναντήθηκε με το προεδρείο του, η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ κα.Εύα Καϊλή.
       Ο πρόεδρος και συνδικαλιστικά στελέχη του Ε.Κ.Θ ενημέρωσαν την κα. Καϊλή για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας τα ζητήματα που αφορούν την ιδιωτικοποίηση των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας (ΕΥΑΘ, Λιμάνι, ΕΛΒΟ), την ανεργία που καλπάζει, την αποβιομηχάνιση, τις απολύσεις και τη λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών.
       Η κα. Καϊλή, με τη σειρά της, έθιξε τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την οικονομία και την κοινωνία τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει καταρτιστεί αναλυτικό σχέδιο για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ, την αδυναμία των μηχανισμών για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της σπατάλης και υπογράμμισε ότι οι βουλευτές προσπαθούν να βάλουν κόκκινες γραμμές σε ζητήματα που θίγουν τους εργαζόμενους, τους χαμηλόμισθους, τους  συνταξιούχους, τα λαϊκά στρώματα.
       Ζήτησε από τη διοίκηση του Ε.Κ.Θ να την ενημερώνει έγκαιρα για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ώστε να συμβάλλει, στο βαθμό του δυνατού, στην  προώθηση λύσεων.
     Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να κρατήσουν ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας αφού η αλληλοενημέρωση βοηθά στην ανάδειξη των προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων.

                                                     Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ