Επίσκεψη στο Ε.Κ.Θ και συνάντηση με το Προεδρείο του πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Νίκο Νικολόπουλο, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ κ. Δημήτρη Τσάμη και τον Σύμβουλο στον Τομέα Εργασίας της ΝΔ κ. Δημήτρη Κοντό.
     Στον κ. Νικολόπουλο αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Προεδρείου του Ε.Κ.Θ για το πραγματικό μέγεθος της ανεργίας που ξεπερνάει το 30% του πληθυσμού της πόλης, τα αναρίθμητα λουκέτα των επιχειρήσεων αλλά και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να αποτελούν πλέον τον κανόνα, στη πλειοψηφία των εναπομείναντων επιχειρήσεων του νομού.
     Ο Τομεάρχης της ΝΔ αναφέρθηκε στα ποσοστά ρεκόρ της ανεργίας που βιώνει η Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε για την άμεση ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων που έχουν απομείνει, όπως η Μινέρβα και η ΕΛΒΟ, με τους εργαζομένους να δίνουν καθημερινά μάχη για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. 
     Η διοίκηση του Ε.Κ.Θ τόνισε την αναγκαιότητα να μπει φρένο στην ακρίβεια, στις αυξήσεις των τιμών και στα φοροεισπρακτικά μέτρα και να δοθούν πραγματικές  λύσεις από το πολιτικό σύστημα, που θα βγάλουν τους εργαζόμενους από το επαγγελματικό αδιέξοδο και την οικονομική ανέχεια.

                                     Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ