Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να καταργήσει τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης.

     Η μετατροπή του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και οι  υποσχέσεις για αναβάθμιση του φορέα αλλά και για εκχώρηση ουσιαστικών αρμοδιοτήτων «ξεχάστηκαν» με περίσσια ευκολία και τώρα θυσιάζονται με πρόσχημα τον περιορισμό των δαπανών.

     Η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για την κατάργηση του φορέα, έρχεται ως ταφόπλακα στην πλήρη απαξίωση της Βόρειας Ελλάδας, που μαστίζεται από την ανεργία και τα λουκέτα.

     Συμπαραστεκόμαστε στους υπαλλήλους της γ.γ Μακεδονίας – Θράκης και στους αγώνες για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους αλλά και του φορέα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

     Ως εδώ! Δεν θα επιτρέψουμε την περεταίρω αποδυνάμωση της Βόρειας Ελλάδας. Δεν θα αφήσουμε με πρόσχημα την κρίση να υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και τέλος, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί η απομόνωση της Μακεδονίας και να σιγήσει η φωνή της . 

                                  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ