Το ΕΚΘ στηρίζει τις κινητοποιήσεις ενάντια στη κινητικότητα

    
   Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση της στους αγώνες των εργαζομένων στην Εκπαίδευση και την Υγεία , τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς που μάχονται ενάντια στις απολύσεις – διαθεσιμότητες και την κινητικότητα χιλιάδων εργαζομένων που προχώρησε η Κυβέρνηση προκειμένου να "πιάσει" τον μνημονιακό της στόχο.

    Στο "όνομα" της αναδιοργάνωσης του Δημοσίου η Κυβέρνηση αφού έδειξε την πόρτα της εξόδου σε χιλιάδες εργαζόμενους προχωράει τώρα και σε "δεύτερο κύμα " διαθεσιμότητας, βάζοντας στο στόχαστρο τις αμυντικές βιομηχανίες.

    Η πολιτική του "εργασιακού αφανισμού" που δημιουργεί κάθε μέρα νέες στρατιές ανέργων δεν έχει τέλος με τη Κυβέρνηση να καταργεί κάθε έννοια δημόσιου αγαθού, αντί να οδηγεί τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά.

    Όπως έχουμε κατά καιρούς επισημάνει η κυβέρνηση συνεχίζει τα μέτρα λιτότητας και αφαίμαξης των εργαζομένων και την ίδια στιγμή αρνείται να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα για την επίλυση των γενεσιουργών αιτιών του προβλήματος, της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής που αδυνατεί ή δεν θέλει να πατάξει.

    Το ΕΚΘ, τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα συμπαραστέκονται και στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε τη μάχη για να εμποδίσουμε τις διαθεσιμότητες- απολύσεις.

                      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

 
                                                                         
                                          H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ