Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απόφαση της Διαχειριστικής Αρχής να προχωρήσει σε κλείσιμο του υποκαταστήματος του Επικουρικού Κεφαλαίου στη Θεσσαλονίκη απολύοντας τους  εργαζόμενους και αυξάνοντας τον αριθμό των ανέργων στην πόλη μας.
        Το συγκεκριμένο γραφείο στη Θεσσαλονίκη εξυπηρετούσε τους ζημιωθέντες των ασφαλιστικών εταιρειών που ανακλήθηκε η άδειά τους ( Αργοναυτική, Εγνατία, Έος, General Union, General Trust, Ασπίς Πρόνοια, Commercial, Eurostar, Ευρωπαϊκή Πρόνοια)  καθώς επίσης και τις ζημίες από ανασφάλιστα οχήματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
        Η άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στην πόλη μας, εκτός από τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε περιόδους τέτοιας οικονομικής κρίσης, θα διευκολύνει και όλους τους συναλλασσόμενους  στον τομέα αυτόν (ασφαλισμένοι, δικηγόροι κ.α.) που σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να απευθύνονται στο κατάστημα της Αθήνας, με πρόσθετα οικονομικά βάρη για το σύνολο των ζημιωθέντων και επιμήκυνση του χρόνου διευθέτησης των αιτημάτων τους.
        Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης απαιτεί την άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ