ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΚΘ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΘ  7/9/2013
 
 
       Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους  και προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους δράσεις προκειμένου να αποκρούσουν και να ανατρέψουν τις αντεργατικές πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία, τη λιτότητα, τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες.
       Απευθύνουν προς όλους τους πολίτες κάλεσμα ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που θα διοργανώσουν τα Συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου, για να δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, τον δικό μας αγώνα για Δημοκρατία, Κοινωνικά Δικαιώματα και Δημοκρατικούς θεσμούς.
            Στο πλαίσιο των αγωνιστικών αυτών δράσεων εν όψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σύσκεψη όλων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την καταγραφή και την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθώς και τις προτάσεις των Συνδικάτων για την αντιμετώπιση τους.
         Η πρώτη Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΕ, του ΕΚΘ και των Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νίκου Κουτσούκη και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Βαγγέλη Μουτάφη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 11π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ (Αριστοτέλους 32)
     Σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» (Αντιγονιδών 13) οπού θα παρουσιάσουν και τα βασικά συμπεράσματα της «Έκθεσης για την Ελληνική Οικονομία και Απασχόληση για το 2013» από τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ Σάββα Ρομπόλη.
            Εξορμήσεις – συσκέψεις κλιμακίων την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιήσουν συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε χώρους εργασίας.
         Μεγάλη συγκέντρωση, πορεία και συλλαλητήριο των Συνδικάτων το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

                                                                                                

                                          H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ