Την αντεργατική και ανάρμοστη συμπεριφορά του ενοικιαστή- διαχειριστή του ραδιοσταθμού «Αθλητικά Νέα 98,7» Χαράλαμπο Σκόρδα καταγγέλλει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
        Ο κ. Σκόρδας παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις , μετά από ελέγχους στην επιχείρηση και 4 μηνυτήριες αναφορές από το αρμόδιο τμήμα του Σ.Ε.Π.Ε για παραβάσεις εξακολουθεί να καθυστερεί τις πληρωμές των μισθών, να μην καταβάλει τα δώρα και τα επιδόματα στους τεχνικούς, ενώ η μαύρη εργασία στον ραδιοσταθμό του είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
        Πρόσφατα απέλυσε εργαζόμενο επειδή κατέθεσε εναντίον του στο Γ’ Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης έπειτα από κλήση που δέχτηκε από τον εισαγγελέα.
       Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης καταδικάζει και καταγγέλλει τις παραπάνω ενέργειες που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και να διατηρήσουν το καθεστώς της εργοδοτικής ασυδοσίας που έχει επιβάλλει στους εργαζόμενους.
       Απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων και την καταβολή άμεσα των οφειλομένων στους  εργαζόμενους.
       Καλεί το Υπουργείο Εργασίας και τα αρμόδια όργανα (ΣΕΠΕ, ΕΣΡ, ΙΚΑ , ΚΕΠΕΚ) να βάλουν τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία στον συγκεκριμένο ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης.


                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ