Το παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι η Ένωση συμμετέχει στη λειτουργία του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης των υπερχρεωμένων καταναλωτών που έχει συσταθεί από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

         Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με εγκύκλιο της στις διοικήσεις των Σωματείων της δύναμής του, ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι η Ένωση παρέχει στους υπερχρεωμένους καταναλωτές δωρεάν τεχνική υποστήριξη στο στάδιο της προσπάθειας τους για εξωδικαστική ρύθμιση των χρεών τους.

        Σε περίπτωση που καταναλωτές εργαζόμενοι, βρίσκονται σε αδυναμία εξυπηρέτησης των καταναλωτικών (καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ) και στεγαστικών τους δανείων (αγορά στέγης, επισκευαστικά δάνεια) να απευθύνονται στο παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας  Θεσσαλονίκη : 2310 252921, 2310 252929.
                                            απογευματινές ώρες (18.00 – 20.30 μ.μ.)
                                         Αθήνα : 210 8817730
 
        Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας θα διαθέσει άμεσα στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους οικονομικό σύμβουλο, για να διαμορφώσει τη σχετική πρόταση τους, που θα πρέπει να υποβληθεί στις δανείστριες τράπεζες.


                                 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ