ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μαζί με την ΕΔΟΘ διοργανώνει Συλλαλητήριο την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού, στις 5 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου και καλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να δώσουν δυναμικό παρόν.


Ένας ακόμη αντεργατικός – αντιλαϊκός προϋπολογισμός κατατίθεται στη Βουλή. Ο νέος προϋπολογισμός συνεχίζει τη λιτότητα και τις φορεπιδρομές και οξύνει τα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συνήθη και μόνιμα υποζύγια, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Τη στιγμή που σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια βιώνει την ανεργία, τη φτωχοποίηση, τη λιτότητα, τον εκφοβισμό και τις απολύσεις συνεχίζεται η ίδια, βάρβαρη, αδιέξοδη και αντεργατική πολιτική καταργώντας εκτός από εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες.
 
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ. απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους προκειμένου να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν αντέχουμε νέα μέτρα και νέα λιτότητα.
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

                                                         H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ