Συνέντευξη Τύπου για την Coca Cola – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
στις 11π.μ. στο ΕΚΘ

    Σήμερα οι εργαζόμενοι στην Coca Cola Θεσσαλονίκης συμπληρώνουν ένα μήνα κινητοποιήσεων κατά των 33 απολύσεων που πραγματοποίησε η επιχείρηση και οι οποίες σηματοδοτούν ουσιαστικά την πλήρη απαξίωση του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.

    Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου αλλά και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν θέλουν και δεν θα επιτρέψουν ένα ακόμη λουκέτο στην πόλη και αυτή τη φορά από μια επιχείρηση που παρουσιάζει τεράστια κερδοφορία ακόμα και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

    Δεν κλείνουμε τα μάτια μας και δεν σωπαίνουμε απέναντι στις αντεργατικές  τακτικές τους.  Συστρατευόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων και καλούμε τους πολίτες να δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο βγάζοντας "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" στην Coca Cola και στις αποφάσεις τους που  "γεννούν" ανεργία, λουκέτα και εργασιακή ερήμωση της Θεσσαλονίκη.

    Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στην Coca Cola Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου αύριο, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32, 7ος όροφος) προκειμένου να γνωστοποιήσουν τους λόγους και τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων .

                                                                   H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ