Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση βασικών συμπερασμάτων της Έκθεσης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την Ελληνική Οικονομία και Απασχόληση για το 2012

          Συνέντευξη τύπου και σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και Ε.Κ.Θ την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13) στη Θεσσαλονίκη.
          Στη συνέντευξη τύπου θα αναλυθούν οι θέσεις, οι διεκδικήσεις και το αγωνιστικό πρόγραμμα των συνδικάτων, ενώ θα παρουσιασθούν συνοπτικά οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης από την ετήσια έκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
          Οι δραματικές συνέπειες των μνημονίων (ανεργία, λιτότητα, ιδιωτικοποιήσεις) και οι ανατροπές του εργατικού θεσμικού πλαισίου για τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους απαιτούν και επιβάλλουν τη μέγιστη δυνατή ενότητα στη δράση όλων των δυνάμεων της εργασίας ενάντια στις ασκούμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
          Η ΓΣΕΕ, το Ε.Κ.Θ., τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες σφυρηλατούν την ενότητα στη βάση των κοινών προβλημάτων και θα δώσουν νέα δυναμική- αγωνιστική απάντηση με τη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στο Άγαλμα Βενιζέλου.
      
                                     H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ