Τα Συνδικάτα προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους δράσεις και αναδεικνύουν τις δικές τους διεκδικητικές προτάσεις για την έξοδο της χώρας μας από τα δεσμά των μνημονίων, της ανεργίας, της λιτότητας και της φοροεπιδρομής.
        Οι Διοικήσεις της ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στη σύσκεψη που διοργανώνουν με τη συμμετοχή των προεδρείων όλων των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα των εργαζομένων στις περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, ενόψει του Συλλαλητηρίου των Συνδικάτων το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2012 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
         Η Σύσκεψη – Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32) και θα δοθούν στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί (ανεργία, αποβιομηχάνιση) σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
        Θεωρώντας τη συμμετοχή σας αλλά και την προβολή των θέσεων των εργαζομένων από τα ΜΜΕ που εργάζεστε δεδομένη, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                     
                                       H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ