Σχέδια που στερούνται σοβαρότητας τα λουκέτα στα δημοτικά ΜΜΕ
 
 
       Η τακτική των διαρροών από την Κυβέρνηση συνεχίζεται, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά τα δημοτικά ΜΜΕ τα οποία όπως "πλαγίως" διαμηνύει σκοπεύει να "εξορθολογήσει" οδηγώντας στην ανεργία τους εργαζόμενους, προκειμένου να πιάσει το πλάνο των απολύσεων όπως απαιτεί η Τρόικα. 
      Το φημολογούμενο λουκέτο στα δημοτικά ΜΜΕ και κατ' επέκταση στη "Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας" (ΔΕΠΘΕ) προκαλεί ερωτήματα για τους λόγους που κρύβονται πίσω από μια τέτοια διαρροή, η οποία και στερείται σοβαρότητας, καθώς ο ίδιος ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει γνωστοποιήσει πως τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί το κόστος λειτουργίας της ΔΗΠΘΕ κατά 55% και μόλις 120 άτομα εργάζονται για την κάλυψη των αναγκών της.   
          Μετά τον "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ3, πιθανό λουκέτο στα Δημοτικά ΜΜΕ θα οδηγήσει στον "αφανισμό" της δημόσιας ενημέρωσης των πολιτών της Θεσσαλονίκης.  
         Η Διοίκηση του ΕΚΘ και το σύνολο των εργαζομένων της πόλης δε πρόκειται να δεχθεί την υλοποίηση των αντεργατικών σχεδίων της κυβέρνησης που δημιουργεί καθημερινά στρατιές ανέργων.

                                                                                          

                                          H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ