ΤΟ Ε.Κ.Θ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

        Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργού Εργασίας, για στέγαση των υπηρεσιών του Υπουργείου, στα κτίρια του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, υπονομεύοντας τη δημιουργία και λειτουργία του νέου οργανισμού.
         Η ανυπόστατη επιχειρηματολογία για δήθεν εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση των κτιρίων των δυο Οργανισμών δεν πείθει, ούτε εμάς ούτε τους χιλιάδες εργαζόμενους, από τις εισφορές των οποίων δημιουργήθηκε η περιουσία των δυο Οργανισμών.
        Εκείνοι που μοίραζαν προεκλογικές δεσμεύσεις για την ίδρυση ενός νέου Ενιαίου Οργανισμού Κοινωνικών Παροχών που θα αποτελεί τη συνέχεια των ΟΕΚ και ΟΕΕ, ΤΩΡΑ είναι έτοιμοι να βάλουν την ταφόπλακα στο έργο της διάλυσης των δυο Οργανισμών.
Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια στην αρπαγή της περιουσίας των εργαζομένων, στον αφανισμό των κοινωνικών δικαιωμάτων και στην αποδυνάμωση του Συνδικαλισμού.
         Απαιτούμε την ανάκληση της απαράδεκτης αυτής απόφασης και ζητάμε την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την ίδρυση και λειτουργία του νέου Ενιαίου Οργανισμού Κοινωνικών Παροχών.
                        
                                               Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ