Να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα 6 μηνών στους εργαζόμενους της εταιρείας «ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε» και να σταματήσει η κοροϊδία τους από την διεύθυνση της εταιρείας απαιτεί η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι 94 εργαζόμενοι σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των πλαστικών και ελαστικού της «ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε» στη Βόρεια Ελλάδα, βρίσκονται σε απόγνωση αφού έχουν να πληρωθούν από τον Ιούλη του 2010 καθώς η εταιρεία αδυνατεί, όπως ισχυρίζεται να καταβάλλει τους μισθούς τους.
 Συγκεκριμένα η εταιρεία εξόφλησε τους εργαζόμενους τον μήνα Ιούλη και οφείλει στους εργαζόμενους μισθούς από τον Αύγουστο 2010 ως τον Ιανουάριο 2011 ενώ το δώρο Χριστουγέννων καταβλήθηκε έπειτα από μηνυτήριες αναφορές στις 8/1/2011.

Οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας από τις 9/12/2010 απαιτώντας να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα τους.

Η διοίκηση του ΕΚΘ εκφράζει την συμπαράσταση της στον αγώνα των εργαζομένων, καταγγέλλει το γεγονός και ζητά την παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, που πραγματικά αυτοί και οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, έχουν δάνεια, αδύνατους να καλύψουν ενοίκια και άλλες υποχρεώσεις. Δεν ζητούν χάρη. Το μόνο που απαιτούν είναι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ