Το ΕΚΘ στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Χαλυβουργείο Θεσσαλονίκης

            Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη στήριξη της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Α.Ε.Ε.Χ «Ο ΧΑΛΥΨ» και στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν με βασικά αιτήματα την υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης και την αποτροπή μειώσεων στους μισθούς των εργαζομένων.
           Η Ελληνική Εταιρεία Χάλυβος Θεσσαλονίκης μετά την εκ περιτροπής εργασία, τις διαθεσιμότητες και τις μειώσεις προσωπικού μέσω συνταξιοδότησης συνεχίζει την απαράδεκτη και αντεργατική της στάση απέναντι στους εναπομείναντες εργαζόμενους, προσπαθώντας αυτή τη φορά να επιβάλλει μειώσεις στους μισθούς τους.
           Καλούμε την εργοδοσία της Εταιρείας Χάλυβος Θεσσαλονίκης να βάλει τέλος σ’ αυτές τις ενέργειες που απαξιώνουν τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους και θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία της εταιρείας. Στεκόμαστε δίπλα στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Χαλυβουργείο Θεσσαλονίκης και ζητάμε τη διασφάλιση των θέσεων και εργασίας και των μισθών των εργαζομένων.
         Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου 2013 θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την Εταιρεία Χάλυβος Θεσσαλονίκη «Ο ΧΑΛΥΨ» (Ιωνία Θεσσαλονίκης).

                                        
                                        H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ε.Κ.Θ